Hét pólóst jelölt Prima Primissima-díjra Kemény

Kemény Dénes, a Prima Primissima sportkategóriájának 2006. évi kitüntetettje – élve e címen szerzett jogával – hét vízilabdázót jelölt e kategória idei díjára. Valamennyien háromszor nyertek olimpiát a magyar csapat tagjaként.

MNO
2011. 06. 02. 14:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Bátorkodtam többes jelöléssel élni: az összes olyan háromszoros olimpiai bajnokot jelöltem, akit lehetett – nyilatkozta a férfiválogatott szövetségi kapitánya a nemzeti együttes honlapjának, a www.vlv.hu-nak. „Gyarmati Dezső bácsit nem lehetett, mert egy-két éve jelölt volt, „prima” lett, s így öt éven belül nem jelölhető ismét.” A sportág Nemzetközi Hírességek Csarnokába is beválasztott szakvezető Benedek Tibort, Biros Pétert, Kásás Tamást, Kiss Gergelyt, Molnár Tamást, Szécsi Zoltánt, valamint Kárpáti Györgyöt jelölte meg. „Bízom benne, hogy legalább egyikük bekerül a legjobb háromba, amelyből a rendezvény napján egy újabb kuratórium fogja megválasztani a Prima Primissimát. Itt szeretném egyébként a nyilvánosság előtt megköszönni Demján Sándornak, hogy a díjat továbbra is finanszírozza. Nem árt tudni, hogy ezt nem üzleti tevékenysége keretéből teszi, hanem az adózás utáni magánvagyonából!”

A honlap információi szerint a Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége is jelölt sportolót a Prima Primissima-díjra: Benedek Tibort.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.