Hiába menekült a zsáknyi marihuánával + Képek

Kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság egy 28 éves kelebiai férfit, aki azóta előzetes letartóztatásba is került – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 06. 29. 11:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy tájékoztatása szerint a férfit tiltott határátlépés közben észlelték még június 18-án, amint Szerbiából igyekezett Magyarországra. A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség járőrei igazoltatni akarták a kismotorral közlekedő férfit, de ő a rendőri jelzés ellenére továbbhajtott, majd Tompán egy kőrakás előtt, hogy az ütközést elkerülje, járművéről leugrott, de nem sérült meg.

A részletes vizsgálat szerint a nála lévő zsákban 15,25 kilogramm marihuánát találtak.




(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.