Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Hunvaldnak és Gálnak is újra a börtön felé vezet az útja

Hunvald Györgyöt és Gál Györgyöt is visszahelyezték előzetes letartóztatásba – tájékoztatta a Nepszava.hu-t a volt erzsébetvárosi polgármester.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/791179" target="_blank"><strong>• Hunvald csak annyit mondott: emberek vagyunk, hibákat vétünk</strong></a><br /><a href="http://mno.hu/portal/791113" target="_blank"><strong>• Nagyobb sebességre vált a bíróság Hunvald-ügyben</strong></a>

MNO
2011. 06. 17. 9:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előzetes letartóztatást akkor rendel el a bíróság, ha fennáll az elszökés, az összebeszélés vagy a bizonyítékok megsemmisítésének veszélye. „Huszonhét hónapnyi börtön után egyik sem elfogadható” – kommentálta a döntést a volt erzsébetvárosi polgármester, akinek még pénteken vissza kell vonulnia a börtönbe.

(nepszava.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.