Informatikai pályázatok segítik a kkv-kat

A kis- és közepes vállalkozások (kkv-k) versenyképességét javító két – összesen 11,8 milliárd forint értékű – informatikai pályázat elindítását jelentette be Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős államtitkára a Digitális Megújulás Cselekvési Terv keretében szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

MNO
2011. 06. 29. 9:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az államtitkár közölte: a vállalati folyamatmenedzsment és az elektronikus kereskedelem támogatására összesen 10,8 milliárd, míg a vállalati szolgáltató központok létrehozására és fejlesztésére további 1 milliárd forint áll rendelkezésre. Nyitrai Zsolt hozzátette: a kkv-k informatikai fejlesztéseit nemcsak a digitális megújulást szolgáló cselekvési terv segíti, hanem az Új Széchenyi-terv is támogatja.

A most kiírt pályázatok célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások az informatikai fejlesztések segítségével munkahelyeket teremtsenek versenyképességük növelésével.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.