Ingyenes wifi a XIII. kerületben

Ingyenes vezeték nélküli internetet (wifit) biztosít szerdától a kerületi kártyával rendelkezőknek több közterületen a főváros XIII. kerülete.

MNO
2011. 06. 29. 15:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angyalföld-újlipótvárosi önkormányzat által az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a szolgáltatást a Gyöngyösi sétányon, a József Attila téren, a Gyermek téren, a Fiastyúk utca–Násznagy utca kereszteződésben, a Béke téren, a Kárpát utca–Bessenyei utca kereszteződésben és az ezeket határoló utcákban lehet igénybe venni.

A József Attila és a Radnóti művelődési központban, továbbá a polgármesteri hivatalban ugyancsak ingyen internetezhet a lakosok mintegy 10 százaléka, azok, akiknek van úgynevezett kerületi kártyájuk. A közlemény szerint az önkormányzat által finanszírozott fejlesztés költsége 25 millió forint volt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.