Ittasan, bukósisak nélkül vezetett

Súlyosan megsérült egy motoros, aki vasárnap hajnalban bukósisak nélkül és feltehetőleg ittasan szenvedett balesetet az 5307-es számú úton Tabdi és Csengőd között – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 06. 12. 9:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint a 31 éves tabdi férfi eddig tisztázatlan körülmények között veszítette el uralmát segédmotor-kerékpárja felett, és az esés következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Bukósisakját a motoron kialakított tárolórekeszben találták meg a rendőrök. A mentők a férfit először a kiskunhalasi, majd az első vizsgálatok után a kecskeméti kórházba szállították.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.