Jelentős kedvezmény a Magyar Világtalálkozóra utazóknak

A MÁV-Start Zrt. 50 százalékos, alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Balatonlellére, a június 30. és július 3. között megrendezendő első Magyar Világtalálkozóra utazóknak – közölte a vasúttársaság szerdán.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/792187" target="_blank"><strong>• Várják a világ magyarságát</strong></a><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/788313" target="_blank"><strong>• Magyarok világtalálkozója</strong></a><br /> <a href="http://www.mno.hu/portal/770467" target="_blank"><strong>• Másfél évtizede építik, most végre megvalósul az álom</strong></a>

MNO
2011. 06. 29. 11:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvényre készülődő utasok az ország bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni kedvezményes, alkalmi vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybevételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni. A bélyegeztetésre a Vízparti Téren lesz lehetőség csütörtöktől vasárnapig 10-től 18 óráig – olvasható a közleményben.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, június 29-én kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, július 4-én be kell fejezni.

A nemzetközi és civil összefogásból megvalósuló, idén első alkalommal megrendezett Magyar Világtalálkozó célja, hogy a határokon átívelve lehetőséget teremtsen a kapcsolatteremtésre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.