Július 14-én kezdődik a Kékszalag

Idén a megszokottnál egy nappal korábban, július 14-én, csütörtökön reggel 9 órakor rajtol el Balatonfüredről a 43. Kékszalag Telekom Nagydíj vitorlásverseny.

MNO
2011. 06. 29. 15:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezők szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, a Magyar Vitorlás Szövetség elnöksége azért döntött a rajt időpontjának megváltoztatása mellett, mert így a mezőny második felében célba érők is részt tudnak venni a Balaton-kerülő versenyt követő szombati közös vacsorán és banketten. Szoják Balázs versenyigazgató elmondta, Közép-Európa legnagyobb hagyománnyal rendelkező és leghosszabb tókerülő versengésére több mint 500 hajó részvételét várják. Az indulóknak a légvonalban 145 km-es Balatonfüred–Kenese–Siófok–Keszthely–Balatonfüred útvonalat kell teljesíteniük a vízen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.