Kállai Ákos: Buzikat nem látok

MNO
2011. 06. 11. 9:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez az alaptörvény nemcsak a melegektől akarja elvenni, szándéka szerint hosszú időre a szabadság reményét, de el akarja venni a teherbe eső nőktől, a gyermeküket egyedül nevelőktől, romáktól, munkavállalóktól, bíráktól, nem vallásosaktól vagy kisegyházak híveitől és még sok más állampolgártól is. Ők azok, akikkel együtt esélyünk lehetne arra, hogy olyan gyorsan bukjon meg ez az alaptörvény amögötte álló párttal és ideológiájával együtt, ahogyan az egy parlamenti demokráciában csak elképzelhető. Ehhez egyenes beszéd kellene és összefogás az elégedetlen társadalmi csoportokkal, ahelyett hogy megpróbáljuk a Fidesz-szavazókat is odacsalogatni a mi egyetlen paragrafusunk elleni tiltakozás mellé.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszabadság, 2011. június 11.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.