Kamion ütközött személyautóval

Egy ember megsérült, amikor kamionnal ütközött egy személyautó szerda reggel az 51-es számú főúton, Solt belterületén; az érintett útszakaszt lezárták – közölte a Bács-Kiskun-Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 01. 8:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint egy gépkocsi jobbra húzódott, majd váratlanul balra kanyarodott, ennek következtében a mögötte haladó, cseh rendszámú kamion a jármű oldalának ütközött. A baleset során az autó vezetője fejsérülést szenvedett, őt a kiérkező mentők a kecskeméti kórházba szállították – közölte a szóvivő, aki a férfi állapotáról egyelőre nem tudott bővebb információt adni. Jelezte azonban, hogy a járműben egy nő is utazott, aki sértetlenül úszta meg a balesetet. A helyszínelés, illetve a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Dunaegyháza felé terelik – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.