Késsel próbált rabolni a földúton

Rablás kísérlete miatt vettek őrizetbe egy fiatal férfit a rendőrök kedden Vasvár határában – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 14. 15:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanúsított az egyik földúton késsel a kezében követelt pénzt egy sértettől, aki azonban rosszul lett, az elkövető ezt látva futva menekült el a helyszínről – tájékoztatott Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrséget telefonon értesítették, a pontos személyleírás és a helyszíni adatgyűjtés eredményeként az elkövetőt rövid időn belül sikerült elfognia a vasvári rendőröknek. A gyanúsítottat a kihallgatása után őrizetbe vették, ellene rablás kísérletének bűntette miatt indult eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.