Ketten vesztették életüket az utakon

A közutakon az elmúlt nap 24 órájában a rendőrség összesen 135 közúti közlekedési baleset során intézkedett. Két balesetben 2 személy vesztette életét, 14 baleset súlyos, 38 pedig könnyű sérüléssel járt. Ezeken felül 81 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.

MNO
2011. 06. 12. 7:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap keleten csak lassan csökken a felhőzet, a Dunántúlon viszont változóan felhős idő lesz, napsütés főként nyugaton valószínű. Napközben inkább csak keleten lesz helyenként kisebb zápor. A Dunántúlon, valamint északkeleten gyakran megélénkül, az Észak-Dunántúlon időnként megerősödik az északnyugati, északi szél.

Az M0-s autópálya régi szakaszán várhatóan 2011. december 31-ig épül a 3. forgalmi sáv. Jól kiépített és kitáblázott terelés mellett folyamatosan dolgoznak, sebességkorlátozás van érvényben, ez az M0–M7 csomópontot is érinti. Fokozott óvatossággal közlekedjenek, szinte naponta változnak a korlátozások, illetve új útszakaszokra terelik a forgalmat. Ne vezessenek rutinból!

Az M5-ös autópálya bal pályatestén, a 63-56. km szelvények között (Budapest felé) útburkolat-felújítás zajlik. Emiatt átterelés van a jobb pályatestre (Szeged felé), ahol szembejövő forgalom van. Figyeljék a közúti jelzéseket!

Az M7-es autópálya jobb pályaoldalán (a Balaton felé), a 13-15. km-szelvényekben portáltábla-építés zajlik, 100 km/h-s korlátozásra kell számítani. Az M1-es, M3-as és M6-os autópályákon folyó munkálatokat, fix tereléseket nem terveznek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.