Kinézte magának a Samsunspor Vanczákot

Török lapértesülések szerint a Samsunspor szívesen megszerezné Vanczák Vilmost, a svájci Sion védőjét. A klub új edzője, Vladimir Petkovic az elmúlt három évben a svájci bajnokságban dolgozott a Young Boys szakvezetőjeként, és a magyar válogatott labdarúgó játéka elnyerte a boszniai tréner tetszését. <div id="_mcePaste" class="mcePaste" style="position: absolute; width: 1px; height: 1px; overflow: hidden; top: 0px; left: -10000px;"></div>

MNO
2011. 06. 11. 12:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Samsunspor a második helyen végzett a 2010–2011-es idényben az 1. ligában, a török másodosztályban, így feljutott a Süperligbe. A samsuni együttes vezetői az élvonalban azonban már új edzővel képzelték el az együttes irányítását, így a napokban Valdimir Petkovicot nevezték ki vezetőedzőnek.

A boszniai tréner természetesen a saját szája íze szerint szeretné átformálni a keretet, és török lapinformációk szerint kinézte magának Vanczák Vilmost is. Az értesülést maga Petkovic sem tagadta.

(nb1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.