Kristóf Attila: (okos-e a telefon )

MNO
2011. 06. 11. 6:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Majd félreálltam egy mellékutcába. A mobil nem volt sehol. Mindent átkutattam, aztán indultam vissza, hátha otthon felejtette magát. Ám ott sem volt. A hívásomra a rémes választ adta, hogy pillanatnyilag nem elérhető. Végiggondoltam mindent, s arra jutottam, hogy a piros lámpás torlódásnál, amikor hátulról előre akartam hozni, nyilván öngyilkossági szándékkal kiugrott a dzseki zsebéből. S minő szerencse: megtaláltam szegényt az örvénylő forgalomban az út szélén, hat darabban. És csodák csodája, a lelke, a SIM-kártya épségben maradt, csak új testet kellett vásárolnom neki. Hogy minden okos telefon ilyen ügyes-e, én nem tudom…

(Magyar Nemzet, 2011. június 11.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.