Már a focikapukat sem kímélik a fémtolvajok + Videó

Ellopták a focikapukat a Baranya megyei Botykapeterden. A település polgármestere tett feljelentést; az elkövetők minden bizonnyal színesfémtolvajok voltak, akik a vasanyagért pár ezer forintot kaphattak.

MNO
2011. 06. 01. 14:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg itt a Hír Televízió felvételét!


A faluban a régi focipálya helyén lovardát emelnek, ezért a pályát máshol építették volna fel. A kapukat egyetlen éjszakára az út mellé tették, onnan akarták másnap az új helyre vinni és felállítani.

Semmin sem lehet csodálkozni, mert bár eddig még kapufát nem loptak, de amikor a vasútról elviszik a vezetéket, akkor nem csoda, hogy ilyen is előfordulhat – nyilatkozta a hírTV-nek a Baranya megyei labdarúgó-szövetség társadalmi elnökségi tagja, Horváth József. A kapuk darabja százezer forintot ér, a tettesek színesfémtolvajok lehettek. Azért szomorú dolog, mert a helyi fiatalok itt végeznek szabadidős tevékenységet. Nagyon hiányzik az a két kapu – jelentette ki Botykapeterd polgármestere, Gellér Jánosné. A magas fűben jól látszik, merre húzták el a kapukat, a rendőrök egy darabig még tudták követni a nyomokat. A település polgármestere feljelentést tett az ügyben.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.