Marcelo rosszul címezte a levelet, kikerült a válogatottból

Egy „mellément” e-mail miatt kikerült a brazil labdarúgó-válogatottból Marcelo.

MNO
2011. 06. 14. 20:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid hátvédje március végén hátfájdalmaira hivatkozva lemondta a Skócia elleni barátságos mérkőzésen való szereplést, ám nem sokkal később azt írta klubjának, hogy maradéktalanul rendelkezésre áll, és mindent elrendezett a válogatottal. Ezt a levelet viszont véletlenül Mano Menezes szövetségi kapitánynak postázta.

A szakvezető egy tévéműsorban megerősítette a kínos közjáték hírét, és azt mondta a 23 éves játékosról: „Senki sem mondana le egy ilyen kaliberű futballistáról csak azért, mert nem kedveli. Itt viszont sokkal komolyabb dolgokról van szó, többek között a felelősségről. Ezért kihúztam a júliusi Copa Americára készülő keretből.”

Marcelo egyelőre nem reagált a történtekre.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.