Matyi 12 nyíregyházi játékost venne meg

Vasárnap délelőtt egymás után szállingóztak a klubházba a Nyíregyháza Spartacus NB II-ben bronzérmes labdarúgói.

MNO
2011. 06. 26. 18:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jövőjükről volt szó, ezért rendelték őket Nyíregyházára. Néhányan, köztük Bajzát és Demjén nem jött el, a többiek viszont igen. Holczer például reggel nyolckor indult a fővárosból. Aztán mindannyian meglepődtek, amikor beállított egy rangos pécsi küldöttség. Matyi Dezső, a PMFC és egyben az Alexandra Kiadó és Könyváruház tulajdonosa, Bérczy Balázs, a Nyugati-csoportból az élvonalba jutott pécsiek ügyvezetője, Mészáros Ferenc, a csapat edzője és egy csinos fiatal hölgy, a pécsi tulajdonos leánya.

A pécsiek már korábban tárgyaltak Sziky Gyulával, a Szpari többségi tulajdonosával, így látogatásuk elő volt készítve. A lényeg: a pécsiek amolyan egységcsomagként megkapnak tucatnyi játékost, a mintegy 75 millióból a Szpari főtulajdonosa kifizeti az elmaradásokat, Brekk János pedig egy bizonyos tulajdoni résszel működteti tovább az NB II-ben a Szaprit.

A pécsiek a következő játékosokat kérték a csomagban. Holczer, Kovacsevics, Goia, Boukar, Bajzát, Pákolicz, Andorka, Demjén, a fiatalok közül Hrabina, Reznek, Tudja és Banka. Horváth Levente már volt a pécsieknél próbaedzésen, ám a hírek szerint a mecsekaljaiaknak nem tetszett a rutinos játékos produkciója, így ő biztosan nem megy. Előbb valamennyi játékost tájékoztattak a helyzetről, majd a kiszemeltek egyenként is tárgyaltak a pécsi vezérkarral.

(szon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.