Megbokrosodtak a lovak, nem élte túl a hajtó

Tragédiával végződő közúti baleset történt csütörtök délelőtt Sarkadon. Nyílt koponyasérüléssel került a békéscsabai kórházba a helybeli, 62 éves férfi, aki délután belehalt sérüléseibe – írja a Beol.hu.

MNO
2011. 06. 17. 4:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Gyulai úton lakó férfi nem sokkal fél 11 előtt, az általa hajtott kettes fogattal a Mol-kút irányából az otthona felé közlekedett, s balra nagy ívben a kapubejárójára akart bekanyarodni, amikor eddig ismeretlen okból lovai megbokrosodtak.

A lovak megfordultak, s a kocsival vágtatni kezdtek visszafelé a Mol-kút irányába. A fogat az úttal párhuzamos kerékpárút mellett egy jelzőtáblát is kitört, majd a kocsi felborult.

S. István a baleset során leesett a bakról, s fejét beverte a kiemelt útszegélybe. Az idős férfit információink szerint nyílt koponyasérüléssel szállították a békéscsabai Réthy Pál Kórházba, ahol pár perccel 15 óra előtt belehalt az elszenvedett sérüléseibe.

A baleset bekövetkeztének okait, körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztálya vizsgálja.

(beol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.