Meghosszabbították a kiállítást

Bő egy hónappal, augusztus 7-ig meghosszabbítja Csontvárytól Kondorig – Modernista festészet a Kovács Gábor Gyűjteményben című kiállítását a győri Városi Művészeti Múzeum. <br /><br />

MNO
2011. 06. 29. 10:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Grászli Bernadett igazgató azt közölte az MTI-vel, hogy az április közepén nyílt tárlatot eddig mintegy hétezren keresték fel, és arra számítanak, hogy a meghosszabbított kiállítást a nyár folyamán még mintegy kétezren megtekintik.

Az elmúlt század modernista irányzataiból válogató kiállítás mások mellett Csontváry Kosztka Tivadar, Kondor Béla, Gulácsy Lajos, Csók István, Vaszary János, Rippl-Rónai József, Márffy Ödön és Tóth Menyhért munkáit mutatja be. Eredetileg csütörtökön zárt volna a tárlat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.