Minden bizonyítékot bemutattak a videón, most a képeken a sor

A 2008 szeptemberi, tarnabodi Molotov-koktélos és fegyveres támadás után készült videofelvételt vetítették le a cigánygyilkosságok perének szerdai tárgyalásán, a Pest Megyei Bíróságon.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/792133" target="_blank"><strong>• Látta, amint a fekete ruhás alak rálőtt az ablakára</strong></a>

MNO
2011. 06. 29. 12:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszíni szemle során készült rendőrségi videón látható volt minden bizonyíték, amit a rendőrség talált: többek között cigarettacsikkek, söréthüvelyek, lövéstől betört ablakok és a házakban található lövedéknyomok. A 6 halálos áldozatot követelő támadássorozat tarnabodi állomásán nem halt meg senki.

A tárgyalás a nagycsécsi kettős gyilkosságról készült 150 fotó bemutatásával folytatódik. Szerdán tanúmeghallgatás nem lesz.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.