Negyedmillió legó foglalja el a nappalijukat

Negyedmillió legóelemből épített fantáziavárost egy férfi az Egyesült Államokban családja házának nappalijában.

MNO
2011. 06. 17. 5:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a helyiség tágas – 50 négyzetméteres –, a legómű miatt nemigen használható szokványos módon. A játékváros nyolc és fél méter széles, tornyai 275 centi magasak. Az építőanyag legalább 13 millió forintba kerül újonnan, de Gerry Burrows a zömét használtan szerezte be, mondhatni: bontásból.

A kompozíció a férfi feleségének beleegyezésével született, aki – a brit Metro újság minősítése szerint – mintanej lehet, hogy nem inkább válópert indított.

Burrows egyébként gyerekkora óta imád legózni, ám megnehezítette szenvedélyét kishúga, aki rendre átgázolt a műveken, szétdöntve őket és beborítva mindent legóelemekkel. „Nagyon megtanultam, hogy sose ugráljak otthon mezítláb” – idézte a lap a férfit.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.