Neves focisták a „munkanélküliek” listáján

Az angol bajnokság 2010/2011-es idényének végén 123 labdarúgónak járt le a szerződése. A listán több neves játékos szerepel.<br />

MNO
2011. 06. 16. 19:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League csütörtökön közzétette a „munkanélküli” futballisták névsorát, amelyben megtalálható Gera Zoltán (Fulham), Patrick Viera (Manchester City), Jonathan Woodgate (Tottenham Hotspur), Boudewijn Zenden (Sunderland), Robert Pires (Aston Villa), John Carew (Aston Villa), Eidur Gudjohnsen (Stoke City) és Matthew Upson (West Ham) is.

Nyolcmillió euróért vett játékosát adja kölcsön a Manchester United

Az angol bajnok Manchester United (MU) kölcsönadja Bebét a török Besiktas labdarúgócsapatának. A 20 esztendős portugál csatár egy évre költözik Isztambulba, miután klubja tavaly nyolcmillió euróért megvette a Vitoria Guimaraestől, ám az elmúlt idényben csak hétszer lépett pályára.

Owen Hargreaves viszont végleg távozik az MU-tól, a 42-szeres válogatott középpályás – aki sorozatos sérülései miatt a visszavonuláson gondolkodik – nem kapott új szerződést.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.