Öt év szabadságvesztésre is ítélhetik Eszes Tamást

Felfüggesztett börtönbüntetése mellé akár öt év szabadságvesztésre és pénzbírságra ítélheti a bíróság Eszes Tamást. A Véderő szerdán őrizetbe vett vezetőjét ugyanis a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 32 millió forintos adócsalással vádolja.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/790882" target="_blank"><strong>• Eszes felfüggesztettet kapott, de a NAV máris lecsapott rá + Videó</strong></a>

MNO
2011. 06. 17. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A NAV a gyanúsítotti kihallgatás után szabadon engedte Eszes Tamást. A félkatonai szervezet vezetőjét azután vették őrizetbe a hatóság szakemberei, hogy a gyöngyösi bíróság szerdán hivatalos személy elleni erőszak miatt másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. Eszes Tamás pünkösdhétfőn részegen támadt rá Gyöngyöspata jobbikos polgármesterjelöltjére.

(HírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.