„Rémálom volt ez a mérkőzés”

Csalódottan értékelt a Matterburg elleni edzőmeccs után Mészöly Géza. Az Újpest vezetőedzője legkevésbé az eredmény miatt volt bosszús. Sokkal inkább a sérültek állapota foglalkoztatta, hiszen még edzőmeccsen is ritkán fordul elő, hogy az első félidőben, ráadásul 15 percen belül három játékost is le kell cserélni sérülés vagy baleset miatt.

MNO
2011. 06. 26. 15:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Rémálom volt ez a mérkőzés az első húsz percben történt sérülések miatt. Idegesített a katasztrofális játékvezetés is, hiszen a szabályok értelmében Kabát lövése után büntetőt és kiállítást kellett volna ítélni, de inkább ellenünk ítéltek tizenegyest. A Mattersburg nagyon-nagyon durva, alattomos ellenfél volt, nem is futball volt ez, hanem ütközet. Egykori védőként nem a kemény játék ellen vagyok, hanem a durvaságot utasítom el. Kabát Peti a hazaúton már jobban érezte magát, őt azért kellett lehozni, mert nem számított arra, hogy a labda fejen találja, ráadásul az ütést a halántékára kapta. Balajti Ádámot letarolták, nagyon fáj a lábközépcsontja, valószínűleg néhány napot kell kihagynia. Barczi Dávidért viszont izgulhatunk… Miután felöklelték a levegőben, rosszul esett, aminek következtében a bokáját és a térdét is fájlalta. Ő nem is velünk, hanem autóval utazott haza, hogy minél gyorsabban megvizsgálhassák az Árpád-kórházban.

(nb1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.