Rendkívül kínos – patkányokat találtak a repülőgépen

Patkányokat fedeztek fel a  Qantas ausztrál légitársaság egyik repülőgépén nem sokkal az utasok beszállásának kezdete előtt Sydney repülőterén – közölte csütörtökön  a társaság szóvivője.

MNO
2011. 06. 02. 4:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmondta, hogy a rágcsálókra – szám szerint ötre – az orvosi felszereléseket tároló részlegben találtak rá a személyzet tagjai. A Boeing 767-es ezt követően nem indulhatott el Brisbane-be, az utasokat egy másik gép szállította el.

A Qantas illetékeseinek fogalmuk sincs arról, hogyan kerülhettek a gép fedélzetére a patkányok. A rendkívül kínos incidens után a Qantas szóvivője azzal szabadkozott, hogy ilyen eset még nem fordult elő a társaság történetében.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.