Sár és kőtörmelék zúdult a 10-es útra

Sarat és kőtörmeléket hordott a víz a 10-es út egyes részeire Solymár és Pilisborosjenő között – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 02. 15:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Viktória tájékoztatása szerint a csütörtök délután lezúduló csapadék mosta rá a sarat és a törmeléket a 10-es útra. A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy a szokásosnál lassabban haladjanak Solymár és Pilisborosjenő között, amíg be nem fejezik az út takarítását.

Pest megyében másutt is okozott kisebb-nagyobb károkat a kora délutáni vihar és a heves esőzés: Pilisborosjenőn fa dőlt az útra, egy sződi családi ház tetőterébe pedig villám csapott – tudta meg az MTI Loch Erikától, a megyei katasztrófavédelem szóvivőjétől. A 200 négyzetméter alapterületű sződi házból felcsapó lángokat gyorsan eloltották a tűzoltók, senki nem sérült meg – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.