Sopron a legnépszerűbb

Sopron Magyarország legnépszerűbb úti célja – derült ki a Magyarország legkedveltebb utazási célját kereső internetes szavazás eredményéből.

MNO
2011. 06. 14. 14:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Vendégváró.hu által szervezett voksoláson Sopron lett az első 5770, a második Pécs 4067, a harmadik Eger 3467, a negyedik Hajdúszoboszló 3206, az ötödik Siófok 3049 szavazattal. A hatodiktól a tizedik helyig Balatonfüred, Hévíz, Szeged, Gyula és Zalakaros végzett – közölte a szavazás kommunikációjával foglalkozó cég kedden.

Bár a balatoni települések összességében jól szerepeltek – kilenc került az első ötvenbe –, mégsem lett dobogós egyik sem. Budapest csak a 19. legvonzóbb úti cél, míg Tokaj a 32., Szentendre a 29. helyen végzett. Kellemes meglepetések is akadtak: Debrecen a 11., Sárvár a 18., Harkány a 23. lett a rangsorban. A vasárnap befejeződött, három héten át tartó szavazáson több mint 25 ezren adták le voksukat mintegy 2500 hazai településre. A szavazás eredményét az érdeklődők megtekinthetik a www.vendegvaro.hu/hovautazna címen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.