Sousa nem számít Farkas Balázsra

Farkas Balázsra nem számít Paulo Sousa a Videoton első csapatában. A portugál tréner ezt a Videoton szombati edzését követően jelentette be, de a középpályáshoz hasonlóan Gyorgyics és Milanovics is a második csapattal készül majd a jövőben. A keretet érintő többi kérdésről a jövő hétvégén kezdődő olaszországi edzőtáborozásig dönteni szeretne a szakmai stáb.

MNO
2011. 06. 11. 15:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először tartott nyilvános edzést a Videoton az edzőváltás óta. A csapat tagjai ezúttal nem a Sóstói Stadionban, hanem a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia egyik pályáján tréningeztek. A mintegy másfél órás edzésre kíváncsi volt Garancsi István, a bajnokcsapat tulajdonosa is, de sem ő, sem az új portugál vezetőedző nem árulta még el, hogy kikkel szeretnék majd megerősíteni a gárdát.

„Jelenleg arra várunk, hogy bizonyos játékosokkal megszülessen a megállapodás, ahogy ezt már korábban is mondtam. Remélhetőleg ezek a labdarúgók még a jövő hétvégi olaszországi edzőtáborozás előtt csatlakozni tudnak a csapathoz, de az is előfordulhat, hogy némelyikük majd csak Olaszországban fog bekapcsolódni a munkába. Mi mindenesetre nagyon keményen dolgozunk azért, hogy legalább a kulcsposztokon játszó kiszemeltjeink már Olaszország előtt velünk legyenek, hogy minél hamarabb elkezdhessük az új játékstílusunk kialakítását” – mondta el Paolo Sousa.

A már elküldött Farkas Balázsról, valamint két eddigi idegenlégiósról Sousa azt mondta, hogy nem fértek bele a taktikai elképzeléseibe. A portugál edző reméli, hogy kapcsolatai révén komoly játékosokat sikerül majd a Videotonhoz csábítani, mert mint mondta, a klub utóbbi években mutatott teljesítménye, illetve fejlett infrastruktúrája sokak számára vonzó.

(HírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.