Sztrájkra készülnek a görögök, bezárnak a repterek

Sztrájkra készülnek a görög légiirányítók június 28-29-én, ami miatt jelentős fennakadásokra kell számítani az ország légi közlekedésében. Az esetleges sztrájk magyar vonatkozásai kapcsán kerestük a BA-t, de egyelőre nem sikerült elérnünk senkit.

MNO
2011. 06. 26. 8:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A görög légiirányítók június 28-29-én sztrájkba lépnek reggel nyolc órától délig, majd este hattól tízig az egész országban. Ez alatt az idő alatt be fognak zárni a repterek, a járatokat vagy törlik, vagy pedig későbbi időpontban indítják. Ismert ugyanakkor, hogy a görög légiirányítók a legutóbbi általános sztrájk előtt is lefújták az akciójukat. Nem lehet tudni, hogy most milyen döntés születik majd a sztrájk előtt. A reptereknek a légiirányítók sztrájkja alatt kötelező érvénnyel zárva kell lenniük.

Az esetleges sztrájk magyar vonatkozásaival kerestük a Budapest Airportot (BA), de egyelőre nem sikerült elérnünk senkit.

(Forrás: livingingreece.gr/strikes)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.