Targoncával „ejtette” barátnőjét az amerikai férfi

Veszekedés hevében autóstól kapta fel a barátnőjét egy férfi az Egyesült Államokban, majd pedig ledobta, amiért rendőrségi eljárás indult ellene.

MNO
2011. 06. 01. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi nem szokatlanul erős, a barátnő kocsija pedig nem szokatlanul könnyű. A férfi targoncát használt: felemelte vele a nőt kocsistól, aztán kicsit odébb vitte, és „leejtette”. Az eset a massachusettsi Springfieldben történt egy raktárnál, a 41 éves férfi munkahelyén. Az illetőt a barátnője fuvarozta munkába, és a pár út közben pénzügyi gondokon összeszólalkozott. Miután a férfi a szó szoros értelmében is „ejtette” barátnőjét, elszelelt, a nő pedig feljelentette a rendőrségen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.