Torkos Matild: Tárgyalnak

MNO
2011. 06. 03. 7:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden tiszteletünk a kormányzati kommunikációt irányító szakembereké, de a pozitív jelzőkkel ennyire nem fukarkodó szóvivői tájékoztatás után egyre erősebb az érzésünk, hogy a tárgyalás feszült hangulatú volt, a szakszervezeti oldalon minden bizonnyal. Ezért aztán egy idő után a nyugtalanság lett úrrá a feleken, egyre nehezebb volt a kormányt képviselőknek mértéktartó stílusban kifejteni álláspontjukat, és annyira korrekt sem lehetett a párbeszéd, ha a tárgyalásokból a szakszervezetek által kirekesztett Szima Judit rendőrnő „tettrekész” társai közé a térre invitálták Orbán miniszterelnököt egy rögtönzött szociális konzultációra.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. június 3.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.