Utcai lövöldözés Vácott

A Hirado.hu információi szerint célzott lövések is eldördültek, amikor a vele szemben intézkedő rendőrökre támadt egy fegyveres férfi Vácott.

MNO
2011. 06. 10. 19:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hírportált az egyik olvasójuk értesítette az esetről. E-mailjében azt írta: egy csapat fegyveres rendőr üldözött egy férfit az utcán, majd combon lőtték. Egy sarokkal odébb 5-7 lövés is eldördült; a menekülő 10 és 20 ezres bankjegyeket szórt el – állt a beszámolóban.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette a hírt. Tájékoztatása szerint az egyenruhások előbb figyelmeztető, majd célzott lövéseket is leadtak a támadóra. A Hirado.hu megkeresésére a váci kórház közölte, hogy pénteken felvettek valakit lőtt sebbel.

További részleteket egyelőre nem lehet tudni az ügyről.

(hirado.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.