Ütközött, majd elhajtott

Őrizetbe került egy 37 éves kecskeméti férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szerdán este Kecskeméten a Bethlen körúton, részegen közlekedett egy Citroën C3 típusú személygépkocsival.

MNO
2011. 06. 03. 7:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi a Jókai utca és a Bethlen körút kereszteződésében levő forgalomirányító jelzőlámpa tilos jelzésére először megállt, majd tolatni kezdett és nekiütközött a mögötte álló Peugeot 306 típusú személygépkocsi elejének. Az ütközés után megállás és adatai hátrahagyása nélkül a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére a Széchenyi körút irányába, ismeretlen helyre távozott – olvasható a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A baleset során személyi sérülés nem történt.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.