Visszatért az egykori kedvenc

Lisztes Krisztián visszatér nevelőegyesületéhez, a labdarúgó NB I-ben legutóbb bronzérmes Ferencvároshoz.

MNO
2011. 06. 17. 9:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 34 éves irányító klubváltását eddigi csapata, a Vasas honlapja közölte pénteken hivatalosan, egyúttal jelezve, hogy az üzlet részeként sikerült véglegesen megszereznie Kulcsár Dávidot, aki tavasszal a Ferencváros kölcsönjátékosaként szerepelt Angyalföldön.

Erdős László, a Vasas Futball Kft. stratégiai igazgatója jelezte, hogy szerették volna, ha marad a középpályás, ám az FTC vezetői „egyfajta imázsépítés részeként” visszavárták, s a Vasasnál úgy gondolták, hogy ezt nincs erkölcsi alapjuk megakadályozni.

A 49-szeres válogatott Lisztes Krisztián 1993-ban, 17 évesen mutatkozott be a felnőttcsapatban az FTC-nél, melytől 1996-ban távozott a VfB Stuttgarthoz. 2008 februárjában ugyan ismét az FTC játékosa lett, néhány hónappal később azonban a REAC-hoz került.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.