Zánkán rendezik a fogathajtó Magyar Derbyt

Jövő csütörtöktől vasárnapig Zánkán a Gyermek- és Ifjúsági Centrumban rendezik meg a fogathajtó Magyar Derbyt, amely után Fintha Gábor szövetségi kapitány vélhetően keretet hirdet az augusztusi kettesfogathajtó-világbajnokságra.

MNO
2011. 06. 15. 11:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szerdai sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a nemzetközi megmérettetésen szinte a teljes hazai élmezőny elindul, ott lesz a résztvevők között a hétszeres vb-aranyérmes Lázár Vilmos és testvére, a hatszoros világbajnok Lázár Zoltán, továbbá a csapatban világbajnok Kecskeméti László is. Az eseményt jövő szombaton olyan programok színesítik, mint Kassai Lajos lovasíjász bemutatója, vagy a hírességek fogathajtóversenye.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.