120 új munkahely jön létre Pacsán

A Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatának egyik legnagyobb nyerteseként 224 millió forintot kap 120 új munkahely létrehozására a Zala Baromfifeldolgozó Kft., a beruházás pacsai helyszínén kedden írták alá a támogatási szerződést.

MNO
2011. 07. 12. 17:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Czomba Sándor, a tárca államtitkára az esemény alkalmából elmondta: a minisztérium ötmilliárd forintos keretű pályázatot hirdetett meg több mint 3000 új munkahely teremtésének támogatására és mintegy 5000 meglévő álláshely megtartására. Az elsősorban a hátrányos helyzetű régiókban lévő, termelő kis- és középvállalkozásokat megcélzó pályázat öt legnagyobb nyertesének egyike a pacsai, ahol 120 új dolgozó foglalkoztatását segíti az elnyert összeg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.