27 év után találtak rá egy bank kéményében

Emberi maradványokra bukkantak egy bank kéményében az Egyesült Államokban: mint kiderült, egy 27 éve eltűnt férfit találtak.

MNO
2011. 07. 28. 10:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az illető nem sokkal halála előtt autót lopott, és emiatt bírósági tárgyaláson kellett volna megjelennie. Nem tette. A férfi 22 évesen lelte halálát a louisianai bank kéményében. Maradványaira – egy pár kesztyűvel, egy öngyújtóval, egy órával és egy tárcával együtt – azért bukkantak rá, mert nemrégiben felújították az abbeville-i bank épületét – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

A DNS-elemzés révén kétséget kizáróan sikerült azonosítani az illetőt. A rendőrség a családnak azt mondta, hogy mivel a férfinál nem volt semmiféle táska, nem valószínű, hogy betörni akart a bankba. Arra nem szolgált még feltevésekkel sem, hogy ugyan miként és miért került kéménybe, ráadásul épp egy bankéba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.