50 perces programban mosta ki a kismacskát

A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nő, aki véletlenül kimosta cicakölykét – gépben.

MNO
2011. 07. 28. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ötvenperces programot élt túl a vízért ösztönösen sem rajongó, nyolchetes állat – adta hírül a BBC brit sajtószolgálat. A macskának Hercegnő a neve, és kalandját annak „köszönheti”, hogy belebújt a mosógépbe. Gazdasszonya erről mit sem tudott, és akkor sem vette észre macskáját, amikor szennyesét bepakolta a masinába. Igencsak megdöbbent, amikor a program lejártával felfedezte, hogy a tiszta ruha „megmacskásodott”. Reszkető Hercegnőjével állatorvoshoz száguldott, ahol kiderült, hogy a kölyökmacska kisebb sérülésekkel megúszta az űrhajósképzésnél is megpróbáltatóbb kalandot. Bár vérzett az orra – a centrifugális erő okán –, a szeme pedig begyulladt – a mosópor és az öblítő miatt –, nincs tartós sérülése, a történtek pedig örök tanulsággal szolgálhatnak számára. Biztosra vehető, hogy többé nem bújik a mosógépbe, valószínűleg a közelébe se merészkedik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.