A csocsótól a strandfociig minden lesz Telkiben

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szakmai támogatásával FociFesztivált rendeznek augusztus 27-én a telki edzőközpontban.

MNO
2011. 07. 07. 12:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ-székházban tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Szabó László főszervező elmondta, hogy az eseményen újra összeáll az 1996-os atlantai olimpián, illetve az 1986-os világbajnokságon szerepelt magyar válogatott. „Magyarország a fesztiválok hazája, mindennek van már fesztiválja, így arra gondoltunk, hogy a futballnak is legyen. Az egész napos rendezvényen minden, a labdarúgáshoz csak kicsit is kapcsolható szakág megjelenik, így a gombfocitól kezdve a csocsón át egészen a strandfociig” – mondta Szabó László, aki hozzátette, hagyományteremtő céllal hozták létre az eseményt, amely minden évben vendégül lát egy másik sportágat, s az idén a sakkra esett a választás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.