A gyalogátkelőhelynél állt meg a felborult kocsi

Két ember megsérült, amikor felborult egy autó Szolnok belvárosában pénteken – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 29. 9:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztorné Kovács Ágnes elmondta: a balesetet szenvedett személygépkocsi vezetője az elsődleges információk szerint egy másik jármű előzésébe kezdett, amikor – eddig tisztázatlan okból – a sofőr elvesztette uralmát járműve felett. Az autó megpördült, majd egy fának csapódott, végül a tetejére borulva egy gyalogátkelőhelynél a járdán állt meg.

A baleset Szolnok központjában, a Templom úton történt, egy általános iskola és a belvárosi római katolikus templom közelében.

A kocsiban ülő két embert kórházba szállították, sérülésük fokáról azonban a főhadnagy egyelőre nem tudott konkrét információkkal szolgálni. Az érintett útszakaszon a helyszínelés, illetve a műszaki mentés idején félpályás forgalomkorlátozás és rendőri irányítás mellett halad a forgalom.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.