A legifjabb golfosok lepik el a tavat

MN
2011. 07. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyár hangulatát nemcsak a strandolás és a vitorlásversenyek fokozzák, hanem az is, idén hazánk rendezheti meg az Európai Golfszövetség legrangosabb versenyét, a harminc ország 120 ifjú golfozóját felvonultató junior golf Európa-bajnokságot – immár másodszor. E sportesemény résztvevői háromszor 18 lyukon versengenek a bajnoki címért, valamint a Nation’s Cup (Nemzetek Kupája) keretei között a csapatelsőségért.
A bajnokság megnyitóját jövő hét szerdán tartják a balatonfüredi Anna Grand Hotel kertjében, a versenynapok pedig a megnyitót követő három napban, azaz július 21-e és 23-a között lesznek látogathatók a balatonudvari Royal Balaton Golf & Yacht Clubban. A golfrajongóknak jó hír az is, hogy a rendezvényen nem csak a fiatal tehetségeket lehet megismerni, ugyanis – mivel az idei év egyben a magyar golf centenáriuma is – a versenyre hazánkba látogatnak az Európai Golfszövetség vezetői, valamint az egyik legtekintélyesebb golfszervezet, az R&A képviselői is. E vezetők érkezése sportdiplomáciai szempontból is jelentős.
Infó: eym.hungolf.hu

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.