A nő súlyos sérüléseket szenvedett

Mentőhelikopterrel szállították kórházba egy román rendszámú motorkerékpár utasát, miután a jármű balesetet szenvedett csütörtök délután a 4202-es úton, Kisújszállás és Túrkeve között – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 07. 28. 14:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a baleset a 4202-es számú út 4. kilométerszelvényénél történt, ahol eddig tisztázatlan körülmények között a járművel elesett a motorkerékpár vezetője és utasa. Előbbi – egy román férfi – sérülés nélkül úszta meg a balesetet, ám az utas, egy ugyancsak román állampolgárságú nő az elsődleges információk szerint súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter szállította kórházba. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárta a rendőrség – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.