A válás után is Schwarzenegger közelében marad felesége

A válás után is férje közelében kíván élni Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jelenlegi neje.

MNO
2011. 07. 09. 15:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hollywood Reporters című lap pénteki száma két ingatlaniroda információira hivatkozva adta hírül, hogy az újságíró Shriver már alá is írt egy Los Angeles közelében lévő villára szóló ideiglenes adásvételi szerződést. A ház öt kilométerre fekszik attól a közös ingatlantól, ahonnan Shriver néhány hónappal korábban elköltözött és ahol továbbra is Schwarzenegger él.

A volt kaliforniai kormányzó és Shriver – aki az 1963-ban meggyilkolt amerikai elnök, John F. Kennedy unokahúga – áprilisban ünnepelték 25. házassági évfordulójukat. Röviddel később Schwarzenegger bevallotta, hogy gyermeke született az évek óta náluk dolgozó házvezetőnőtől. Shriver az elmúlt héten adta be a válókeresetet.

Három gyermekük felett közös felügyeletet vállalnak, ezért költözik a nő Schwarzenegger közelébe. Mivel a pár házasságkötésükkor nem írt házassági szerződést, a vagyont egyenlő arányban osztják el a felek között – írja a TMZ.com internetes oldal meg nem nevezett forrásra hivatkozva.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.