Alonso diadalmaskodott Silverstone-ban + Képek

Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Brit Nagydíjat, Silverstone-ban.

MNO
2011. 07. 10. 13:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alonso mögött a világbajnoki címvédő és az idei pontversenyben is élen álló német Sebastian Vettel (Red Bull) lett a második, csapattársa, az ausztrál Mark Webber pedig a harmadik.

A Renault-val korábban kétszeres világbajnok Alonso idei első, pályafutását tekintve pedig a 27. futamgyőzelmét szerezte meg a silverstone-i pályán.



Vettel a rajt után azonnal az élre állt, ám nem sokkal a féltáv után a 28. körben a szerelők kissé elhibázták a kerékcseréjét, így a spanyol autóversenyző került az élre, aki az előnyét végig megőrizte.



A pontversenyt továbbra is tetemes különbséggel (80 pont) vezeti Vettel, mögötte Webber a második, Alonso pedig felzárkózott a harmadik helyre.



(Fotók: Reuters)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.