Argentin legenda költözik Bilbaóba

Josu Urrutiát választották meg csütörtökön a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Athletic Bilbao új elnökének, ez pedig azt is jelenti egyben, hogy Marcelo Bielsa veszi át az együttes irányítását.

MNO
2011. 07. 08. 18:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub első embere – aki a szavazatok 53,36 százalékát szerezte meg Fernando Garcia Macua, az előző elnök ellenében – azzal kampányolt, hogy győzelme esetén az argentin szakembert ülteti le a csapat kispadjára.

Az elmúlt négy évben Joaquin Caparros irányította az Athletic Bilbaót. A gárda legutóbb a hatodik helyen végzett a Primera Divisiónban, így az Európa Ligában indulhat. Bielsa a tavalyi világbajnokságon a legjobb 16 közé jutott a chilei válogatottal, első bajnokiját a Real Madrid otthonában vívja majd.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.