Az Óbudai nyár kilóg a sorból

MN
2011. 07. 29. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyaranta egymást érik a fesztiválok, ám az egy évtizedes múltra visszatekintő Óbudai nyár kilóg a sorból. E rendezvényről nem hiányzik a könnyed hangulat, de emellett mindig nívós szereplőgárda és komoly művészi teljesítmény teszi még egyedibbé az élményeket. S mindezt úgy, hogy rendkívül színes és széles palettán kínál programokat valamennyi korosztálynak.
A rendezvénysorozat talán legnagyobb erénye, hogy a folyamatos megújulást ötvözi a hagyománytisztelettel, és ennek köszönhetően a közönség minden óhaját teljesíti. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az Óbudai nyár már nem csak a hazai közönség kedvence, felveszi a versenyt a világvárosok kínálatával is. Nem is csoda, hiszen kevés város, kerület dicsekedhet azzal, hogy egy nyáron át várja a látogatókat értékes műsorokkal, neves fellépőkkel. Így Óbuda már nem csupán legendás vendéglátásáról híres, hanem a kultúra szeretetéről is. A Fő téri koncertek ráadásul ingyenesek, és a többi helyszínen is mérsékelt áron juthatnak belépőhöz a látogatók. E hét végén különösen érdemes ellátogatni ide, ugyanis míg pénteken a Benkó Dixieland Band, addig szombaton a Harcsa Veronika Quartet ad koncertet.
Infó: www.obudainyar.hu

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.