Bundaügy: Blatter bekeményítene

Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke arra figyelmeztette a fogadási csalások sportági érintettjeit, hogy a jövőben örökös eltiltásra számíthatnak.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/795928" target="_blank"><strong>• Elképesztő összeg a szándékos hibázásért</strong></a><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/794186" target="_blank"><strong>• Nem menekülhetnek a bundabotrány gyanúsítottjai + Videók</strong></a>

MNO
2011. 07. 11. 6:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A mi megoldásunk az életre szóló eltiltás, legyen szó akár játékosokról, edzőkről vagy bírókról” – szögezte le a svájci sportvezető egy sajtótájékoztatón a mexikói Pachucában, ahol egyébként a 17 éven aluliak világbajnokságának tapasztalatait összegezte az elmúlt hétvégén.

Blatter arról is beszélt, nagyon kellemetlen és nyugtalanító a FIFA számára, hogy egyre több országból érkeznek jelentések fogadási csalásokról, illetve elcsalt mérkőzésekről. „Szigorúan kell ezek ellen fellépnünk” – tette hozzá, érzékeltetve, hogy sokat árthat a futball megítélésének, ha nem sikerül eredményeket elérni ezen a területen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.