Button szerezte meg az első helyet a Magyar Nagydíjon +Képek + Képriport

Jenson Button, a McLaren brit pilótája nyerte vasárnap a XXVI. Forma-1-es Magyar Nagydíjat a Hungaroringen. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/800542" target="_blank"><strong>• Vettel indulhat az első rajtkockából a Magyar Nagydíjon + Képriport</strong></a>

MNO
2011. 07. 31. 14:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A második helyen a vb-címvédő és a pontversenyben óriási előnnyel, 85-tel vezető német Sebastian Vettel (Red Bull) végzett, míg harmadik a spanyol Fernando Alonso (Ferrari) lett.

A 2009-ben világbajnok Button, aki első futamát éppen 2006-ban a mogyoródi pályán nyerte meg, idei második, pályafutása 11. győzelmét szerezte meg jubileumi 200. versenyén.





A negyedik helyet Lewis Hamilton (McLaren) szerezte meg: a brit versenyző hosszú ideig vezetett, ám egy elhibázott kerékcserével lecsúszott az élről.

A győztesnek járó trófeát Schmitt Pál köztársasági elnök adta át Buttonnak.





(Fotók: Reuters)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.