Csak az óra volt Bolt ellenfele

A világ leggyorsabb emberét ezúttal nem lehetett legyőzni Svédországban. Usain Bolt korábban kétszer is kikapott a stockholmi Gyémánt Liga-versenyen, ezúttal azonban megszorítani sem tudták.

MNO
2011. 07. 30. 12:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Usain Bolt korábban kétszer is kikapott a svéd viadalon, ezúttal azonban csak az órával volt versenyben a jamaicai. Fölényesen nyerte a 200 méteres síkfutás döntőjét, ám közel egy másodperccel maradt el egyéni legjobbjától.

Ez egy remek verseny verseny volt. A hátam még mindig fáj, és szembe szél is fújt, ezek pedig jelentősen befolyásolták a teljesítményem. Végül nyertem, és ez a lényeg – mondta a bajnok.

Vivian Cheruiyot ezúttal élete formájában versenyzett. Ötezer méteren szemmel is alig tudták követni a társak, a kenyai végül az év legjobb idejével futott a célba.

A rúdugró Jelena Iszinbajeva még messze van egyéni csúcsától, de első Gyémánt Liga-versenyén így is fölényesen győzött. Az olimpiai bajnok 4 méter 76 centivel nyert, de a világbajnokságon ennél több kell a címvédéshez.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.