Egy híján huszadszor jön a Gastroblues

MN
2011. 07. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a címben idézett szólás eredeti formájában annyit jelent, hogy egyik sem különb a másiknál, a 19. Nemzetközi Gastroblues Fesztiválra ez korántsem igaz. Már csak azért sem, mert a paksi rendezvényen a kiváló muzsikák mellett remek ételek és borok között is válogathatnak a látogatók, akiket az idén spanyol blueszenészek is szórakoztatnak majd.
A július 1–3. közötti esemény fellépői közt fölbukkan az Animals & Friends, Spencer Davis, az Ismerős Arcok, a Varga János Project, valamint az Animals eredeti dobosa, John Steel és Mick Gallagher billentyűs is, aki Alan Price távozása után rövid ideig tagja volt a zenekarnak. Mellettük Spencer Davis játszik a hatvanas éveket megidéző formációban. Az idén a rendezvény vendége lesz triója élén Joe Gooch is, aki a Ten Years After gitárosaként járt hazánkban. Fellép a Deep Purple egykori orgonistája, Jon Lord is. A spanyol muzsikusok közül az idén Javier Vargas és az általa vezetett Vargas Blues Band áll színpadra – az ő koncertjük igazi kuriózumnak számít.
Bővebb infó: www.gastroblues.hu

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.